ain's FotoPage

By: ain syafika

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Jun-2009 10:36 Email | Share | | Bookmark
AL FATIHAH BUAT ALLAHYARHAMAH NUR HANI QISTINA BT SYAHRIZAL

untung ummi abi qistina sebelah kaki sudah di syurga...


Monday, 9-Feb-2009 09:57 Email | Share | | Bookmark
saiz sebelas stengah ke dua belas...=)

 
 
 
View all 9 photos...


Monday, 10-Nov-2008 13:21 Email | Share | | Bookmark
konvo PMRAM....=)

bergambar sblm masuk ke dewan..
mashitah..org kate muka kami sma ..tahla..=)
kuliah lughoh
View all 10 photos...
Salam..waktu aku update fotopages ni ada lagi 4hari aku berada di Mesir..kejap je rase setahun n 17hb november kaki aku akn melangkah meninggalkan bumi yg sarat ngan ilmu ni,bumi para anbia'.,ikutkan memang tak puas dok cni,tapi aku bersyukur dimudahkan urusan dan dikurniakan kesihatan yg baik untuk aku belajar...actually aku belum dapat result rasmi lagi..aku just tepon maktab tansik( tempat panapisan result) dan org tu kate aku dapat jayyid...ramai ckp maktab tansik takleh percaya sgt,ramai kwn2 aku yg maktab tansik kate najah tapi akhirnya kantoi..
Ermm...ape kaitan muqaddimah aku ngn gambar2 ni sume?hehe...ni aku nak citer ni,aku da konvo..(macamne leh konvo?result kan xdpt lagi?)..gini ceritanya..
Persekutuan Melayu Republik Arab Mesir dgn kerjasama al-azhar telah mengadakan konvo untuk pelajar2 yang najah sofi n yang tggal 2 madah (dipanggil pelajar tasfiah)..disebabkan kerana sistem al-azhar yang tak menentu kuar keputusannya (kejap kata pas raya,skg da nak masuk raya haji,pun tak kuar lg)...jadi pelajar2 yg tasfiah yg menanti result exam ulangan 2 madah yg baru ni (aku le tu) dibenarkan naik konvo skali..takut2 nti tak naik konvo tibe2 najah sungguh rugi plak kan tak dpt konvo..tapi kalu da naik konvo tibe2 tak najah gak,nak wt camne kan..kire rezeki la tu kan".TAK NAJAH LEH NAIK KONVO"..istilah tu kite takkan dgr di malaysia..tula Mesir..1001 kemungkinan leh terjadi..anyway doakan aku najah yer..doala pe yg maktab tansik cakp tu betul..wa,nak balik!!!!


Wednesday, 29-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Konvo Kedutaan Malaysia=)

 
 
 
View all 10 photos...


Saturday, 13-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bait Al- Shafiqahtul Ain..=)

model sunsilk baru..lulus tak rasenye..haha
b'diri: kak mashi,ayu.duduk:aku n kak wani
budak sebelah tu bajet ganas konon tu..cih!!
View all 5 photos...
Adehhh...susah betul nak kumpulkan ahli-ahli bait aku hari tu..ada nak tido umah kawanla,nak pi berjalan tak hbis pusing mesirla..macam-macamlah..tapi alhamdulillah usaha aku tak sia2..,bile dorang ni balik,sume masih ingat janji masing2..tapi 4 orang ni jela yang sempat aku kumpulkan..yang len ada yang dah selamat kat kaherah,yang menginap di hotel 8bintang pun ada sampai tak mau balik umah (sori kak ura..heheh)..erm takpe2 nanti aku tambah lagi ruang untuk muke dorang tu.. ..erm..rumah aku ni terdiri dari 6 orang anak dara pingitan,yang kiut miut,yang pipi donat,yang hangit bangit..jadi kalu sape2 rase nak cari calon isteri leh ar contact aku..hahaha.besela kalu da ramai ni macam2 perangai la kan..ada yang kuat masak sampai habis brg dlm peti ais,ada yang kuat menjahit xreti nak stop,ada yang kuat sgt mengemas sampai sume benda die nak buang,apekehal..tidak kurang juga yang suka berangan n tersenyum sorang2(yang ni bukan aku)..tidak dilupakan juga yang suka merendam kain hingga mereput,juga yang cerewet sikit2 nak berleter,panjang lak tuh..adehh..aku la mangsanya lak tu..tidak ketinggalan juga yang kuat sgt berjalan,satgi balik sakit sakit tumit..simpati lak aku ..dan ada juga gak yang kuat merajuk tak memasal,kecik ati tibe2,pelik aku..tapi yela tu sume kenangan bersama,besela hidup berumahtangga,sedangkan lidah lagi tergigit,ni plak member sendiri lagila asyik tergigit..hahah..jadi wat sume ahli bait aku..tahniah buat kalian yang tahun 3( kak mashi,kak ura,sam)sume najah sofi belaka..wat yang tahun 4 yang dah tak sabar2 nak balik,tasfiah pun tak habis lagi da bungkus barang..hahha..tahniah juga sb sume lepas alhamdulillah..wat kak wani dan ayu..selamat menjadi pengantin baru..moga berbahagia ke anak cucu..ain doa moga ukhwah ni tak berhenti setakat ni..jaga diri bek2 sume,makan nasik minyak jemput tau..huhuhu


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net